Nog 7 weken voor vertrek..
Door: ingeopcruise
Blijf op de hoogte en volg Inge
14 Augustus 2010 | Nederland, Lieshout
Het aftellen gaat voor mij beginnen..
Gister avond ben ik terug gekomen van mijn vakantie in Kroatië.. Was zoals altijd super!
Maandag weer beginnen met werken.. Nog 2 weken. Ik heb per 1 september mijn ontslag gepakt om in september rustig de laatste voorbereidingen te doen en tijd heb om met mijn vrienden nog wat leuke dingen te doen..
3 Oktober vertrek ik naar Londen om daar op de steiner academie voorbereid te worden op het grote avontuur.. Hoe lang het in Londen gaat duren is niet bekend. dat kan variëren van 1 tot 3 maanden..
het ligt eraan hoe snel je alles oppikt.. heb je alle examens en toetsen gehaald ga je naar het schip.. waar ergens en welke cruise blijft tot het laatste moment een verassing.. eenmaal op het schip aangekomen gaat het avontuur nog 9 maanden duren..
Ik heb er iig super veel zin in!!!
Dikke x,
Inge.
11 September 2010 - 21:21
Ellis:
Inge, wij wensen je nog n paar fijne weken thuis en dan .......op naar London:-) en dan hopelijk zo snel mogelijk naar 'n bootje!! -
22 September 2010 - 16:37
Krissy:
veel plezier:D -
24 September 2010 - 09:20
Eline:
Hey Inge,
Thanks voor je berichtje op mijn waarbenjij.nu
Voor jou komt het ook al dichtbij, volgende week zondag! Is wel spannend nu zeker? Hier gaat alles prima, ben nog in Maleisie. Volgende week vrijdag vlieg ik van Singapore naar Australie, ben benieuwd!
Jij heel veel plezier en succes met het komende avontuur!
Groet,
Eline -
01 Oktober 2010 - 11:20
Annegeert 1-10-10:
Hoi Inge, het is bijna zover! Spannend! We gaan je missen, maar wensen jou een heel goed jaar!Groetjes van ons allemaal. -
01 Oktober 2010 - 15:52
Krissy:
hoi inge
vanavond het feest en zondag ga je al wel jammer maar heel veel plezier en tot augustus xxxxx krissy :)