ik heb mijn schip en ik vertrek morgen al!! - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Inge Vervoort - WaarBenJij.nu ik heb mijn schip en ik vertrek morgen al!! - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Inge Vervoort - WaarBenJij.nu

ik heb mijn schip en ik vertrek morgen al!!

Door: ingeopcruise

Blijf op de hoogte en volg Inge

05 November 2010 | Verenigd Koninkrijk, Watford

whoehoee..

vandaag om 4 uur kreeg ik te horen dat ik morgen ochtend om 10 uur naar tenerif vlieg om daar zondag mijn schip op te gaan heb eerst 1 nachtje in een hotel om te relaxen
!!
het schip is de celebrity equinox.. een super gaaf mega groot en super delux schip.. ik ben nog een beetje in schok had niet verwacht morgen al te vliegen!!
mijn schip gaat van tenerif naar -> usa --> mexico --> honduras --> costa rica --> panama --> colombia.. dat is de route die ik weet en dat is tot en met 22 november..
ik ben echt zo super blij maar ook mega zenuwachtig..

ben echt blij met het schip dat ik heb en ze hebben mij donderdag middag de 24 karat gouden facial geleerd die ik daar moet gaan doen.. dat is een facial van $325 wooow..

maar ik ga nu pakken jullie horen snel weer van mij!!

dikke knuffel en een dikke x

• 05 November 2010 - 22:34

Lydia:

Hoi Inge,
    Super gaaf dat t nu eindelijk gaat gebeuren.Het avontuur waar je nu al weken op hebt zitten wachten!!!Goede vlucht morgen en veel succes en geniet van alles!!!Laat snel weer iets van je horen.Volgende week ,je eerste (grote) salaris!!!Groetjes x

• 05 November 2010 - 22:41

Sarah:

Hey Inge, spannend allemaal! Leuk dat je vandaag op de msn was! Jammer dat ze bij ons thuis geen webcam hebben, maar wil Deborah wel aanschaffen. Heb het schip ook gezien, echt gaaf! Nou heel veel plezier en succes! Groetjes Sarah X

• 06 November 2010 - 07:01

Krissy:

hey inge

heel veel plezier en succes op het schip we hebben het schip al gezien op youtube ik zou ook wel mee willen heb je niet nog wat plek in je koffer ;)

xxxxx krissy

• 06 November 2010 - 07:12

Angelina:

Heey Inge,

Wat fijn dat een schip hebt toegewezen gekregen..Heel veel plezier en geniet ervan!

Ik blijf het allemaal goed volgen, kan ik het nog een keer herbeleven hihi..

Groetjes Angelina

• 06 November 2010 - 07:34

Je Trotse Moeder:

nou moppie het gaat nu echt gebeuren. ik heb vannacht bijna niet kunnen slapen zo spannend vind ik het allemaal voor je. m'n buik is helemaal van slag en de tranen vloeien regelmatig, maar dan wel van trotsheid en ook van gemis. toch is 't maar goed dat er skype is anders zou 't niet zo goed gaan want dat is 't even net of je weer vlakbij bent. alleen kan ik je niet aanraken. maar dat halen we wel in na je grote avontuur. ik kan niet uitleggen hoe geweldig ik 't vind dat je dit allemaal alleen hebt bereikt, echt stoer, maar ik weet ook dat dit iets is waar je al lang van droomde, en die droom word nu eindelijk werkelijkheid.'n nieuwe start. je krijgt de groetjes van de hele familie, die heb ik gisteren allemaal gebeld. ik moet vanavond werken bij de koekoek, hollandse avond maar m'n gedachten zullen wel meer in tenerife zijn. sprrek je hopenlijk gauw op skype, kei veel succes en je gouden kans gaat nu echt beginnen. love you very much. tot snel moppie xxxxx mama.
    =========================

• 06 November 2010 - 13:16

Annegeert:

Hoi Inge, het was heel fijn om je gisteren te zien, al was het dan niet in levende lijve.
    Heel veel succes en plezier op dat "bootje".
    Wat een reus zeg!
    Maak er wat van, hè.
    Groetjes en een knuffel van ons allemaal.

• 06 November 2010 - 13:21

Saskia:

hey Inge
    ik hoorde van jullie mam dat je onderweg bent naar je schip .
    het zal wel spannend voor je zijn
    maar ook superleuk.
    we wensen je dan ook heel veel plezier en geniet ervan.
    groetjes van ons allemaal

• 06 November 2010 - 17:19

Tessa:

gefeliciteerd inge!! aaah ik heb een plaatje opgezocht van dat schip en OHMYGODDD dat schip is echt zooooo vet :) :)
    heel veel plezier !
    XXXXXXXXX Tessa :)

• 06 November 2010 - 18:06

Krissy:

hey inge

ik vind het zo leuk dat je nu al mag gaan veel plezier maar ik mis je nu al haha ik hoop dat je het na je zin zal hebben en ik zal je zeker volgen op de site
    xxxxx krissy :D

• 06 November 2010 - 21:48

Loon:

hi meissie!!

Gefeliciteerd!
    hehe eindelijk op de boot!
    GENIET GENIET GENIET!!!!
    als ik de staatsloterij heb gewonnen kom ik ook wel een paar nachtjes op die boot en pak meteen een 24 karaat gouden facial erbij ;-)

• 08 November 2010 - 09:24

Ans En Theo :

Hoi Inge Ik zat bij Hilde toen je belde dat het nu allemaal echt gaat beginnen, super voor je en veel succes en vooral geniet van alles wat je mee gaat maken.
    groetjes

• 09 November 2010 - 09:04

Daan:

Hey lieverd, wat gaaf dat je me belde, ben zo blij voor je, en trots! Dat heb je toch maar mooi bereikt....we blijven je volgen, succes alvast, maar dat gaat jou ongetwijfeld lukken! X Daan en Erwin en een knuffel van de meisjes

• 09 November 2010 - 15:03

Mirte Sieben:

Hee Inge,
    Lees dat je al op de cruise zit,
    wil je heel veel succes wensen en laat die rijke stinkerts maar een poepie ruiken
    kuss mirte

• 10 November 2010 - 00:43

Mayke:

Heel veel succes, maar dat komt wel goed;) Liefs

• 10 November 2010 - 18:21

Richelle:

Lieve Inge,

Ik wil even zeggen dat ik echt super trots op je ben. Je bent een topper en ik mis je, zeker nu. Maar alles komt goed.
    Dikke kus, Richelle

• 11 November 2010 - 11:51

Jetty :

hey vrouwke.... Spannend joh en wat n gaaf schip. Heb ff zitten gluren op you tube. Je hebt het wel getroffen om de kant van Mexico op te gaan!!
    Geniet ervan en wel van de kerels afblijven he! haha.
    liefs Jetty x

• 14 November 2010 - 22:06

Zusje:

• 18 November 2010 - 11:03

Ans (van Esther):

hey Inge, hartstikke goed hoor dat je het allemaal zo fijn vind, prachtig schip ook waar je op mee mag varen. geniet ervan want dit is een unieke kans, wij zijn in thailand geweest bij nicole, was erg fijn en super leuk. ga volgende week even bijkletsen met jullie mam, inge geniet met volle teugen het is voorbij voor je het weet. Groetjes Ans

• 18 November 2010 - 20:38

Deborah:

Moppie, ik denk aan je;) dikke X
    (je krijgt groetjes van sarah en wilco)