oehhh nog en paar uurtjes.. - Reisverslag uit Lieshout, Nederland van Inge Vervoort - WaarBenJij.nu oehhh nog en paar uurtjes.. - Reisverslag uit Lieshout, Nederland van Inge Vervoort - WaarBenJij.nu

oehhh nog en paar uurtjes..

Door: ingeopcruise

Blijf op de hoogte en volg Inge

03 Oktober 2010 | Nederland, Lieshout

hey allemaal..

over een half uurtje rijde we aan naar schiphol..
ik heb vannacht geen oog dicht gedaan..wat een gestress met die koffer niet normaal!!

vorige week heb ik een feestje gehad voor mijn vrienden..
vrijdagavond ook nog een feestje voor familie enzo.. was kei gezellig en ik vond het echt leuk dat jullie er allemaal waren..

ik ben er helemaal klaar voor en heb er super veel zin in!!

nu op naar schiphol.. ik ben benieuwd naar het gewicht van mijn koffer.. dat word betalen denk ik.. haha..
dan het afscheid.. daar zie ik wel een beetje tegen op.. maar dat komt allemaal goed!!

ik ga jullie zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden..
jullie horen van mij..

nou, doeii!!!
X

• 03 Oktober 2010 - 10:33

Annegeert:

Hoi Inge, het grote avontuur is nu begonnen!
    Succes in Londen en we blijven je zeker volgen.
    xx familie Steenbakkers.

• 03 Oktober 2010 - 10:49

Marly:

hejj inge

veel plezier en succes op het cruiseschip en ik hoop dat jij het leuk gaat vinden xxx marly

• 03 Oktober 2010 - 11:22

Ha die Inge,

Goed aangekomen in London! Die koffer van jou, dat had ik wel willen zien.:-) Ik denk een onmogelijke opgave voor jou om alles in 1 koffer te persen hahaha

• 03 Oktober 2010 - 11:24

• 03 Oktober 2010 - 11:24

• 03 Oktober 2010 - 11:27

• 03 Oktober 2010 - 11:29

Ellis:

Ik was een beetje ongeduldig en het leek of mijn pc bleef hangen, dus mijn bericht in meervoud!!

• 03 Oktober 2010 - 15:53

Sanne:

bedankt voor je lieve kaartje zussie, ik mis je nu al haha en oma die is echt in een dipje vandaag. maar ik spreek je heeeeel snel weer en laat even van te voren weten als je wil skype ofzo! veel plezier dikke kus je zusje. X

• 03 Oktober 2010 - 15:58

• 03 Oktober 2010 - 16:00

• 03 Oktober 2010 - 16:00

• 03 Oktober 2010 - 16:03

Sanne:

oeps internet bleef hangen!

• 04 Oktober 2010 - 08:58

Papa:

hoi inge,

het afscheid viel zwaar ik probeerde mij groot te houden net als jij maar daarna toen ik weer thuis was heb ik je kaart nog gelezen en kreeg ik het ook te kwaad ik ben heel trots op je en ik hoop dat je veel mee gaat maken en nieuwe mensen leert kennen Ook nieuwe vriendschappen een hele levenservaring rijker wordt nu eerst de opleiding nog doorkomen dat moet lukken want die keren dat ik je overhoorde wist je elk zalfje en flesje op te noemen en wat er in zat.

sucses ermee Inge, Je Vader

• 05 Oktober 2010 - 17:37

Mama:

hey schatje hoe beviel de eerste schooldag.
    hier kan ik nog niet aan t idee wennen dat je niet zomaar binnen komt lopen, en je gekwebbel mis ik ook al. maar ik weet dat jou een fantastisch avontuur te wachten staat, en daar kunnen wij alleen maar van dromen. je bent 'n kanjer en ik ben super trots op je en ik weet dat je t kan tot gauw xxx

• 05 Oktober 2010 - 21:32

hoest Inge??
    Druk aan het studeren??
    Doe je best zodat je snel kan gaan cruisen:-)
    Good luck!!

• 06 Oktober 2010 - 05:52

Marly:

Hoii Inge

hoe is het??
    met het studeren haha:-d
    schrijf maar een keertje iets terug dat vind ik wel gezellig of zo haah xxxxxxxx (L)