ben weer verhuisd!!
Door: ingeopcruise
Blijf op de hoogte en volg Inge
30 Oktober 2010 | Verenigd Koninkrijk, Watford
helaas geen details gekregen donderdag.. dat betekend dat ik nog een weekje hier moet blijven.. van de ene kant wel echt balen want ik wil echt gaan.. mja bijna de hele klas is er nog.. dus zit hier niet alleen haha..
toen kregen we donderdag avond ook nog te horen dat we niet in onze hostfamilie konden blijven.. die kregen familie vanuit het buitenland op bezoek.. dus tot gisteravond wisten we niet waar we vanmorge heen moesten.. maar we zijn in ons nieuwe huisje aangekomen..
gelukkig zijn emily en ik samen gegaan..
en t is echt super!! we hebbe eigelijk gewoon ons eigen huisje in de tuin.. met keukentje badkamer een tv stereo.. echt relax.. hele aardige mensen alleen we mogen niet roken in de achtertuin.. we moeten dat voor op straat doen whaha.. lekker aso..
hopelijk is het eten beter als in t vorige huis.. ben al 4 kilo afgevallen.. maar meer hoef echt niet haha.. maar dat zien we vanavond wel..
ik ga nu eve skype met mun lieve mammie ;)
tot gou..
x
30 Oktober 2010 - 14:54
Anke:
Heej Nichtje!!
Godsamme nog niet op die verrekte boot?!
Haha!.. Agh, zoland je het gezelig hebt kun je ook niet zee-ziek worden. LoL!
Succes, veel plezier.
Fijn te lezen en horen dat het zo goed met je gaat.
Dikke Kus van je aller coolste liefste geweldigste nicht van de hele wereld! Hahaha ;) -
30 Oktober 2010 - 16:21
Annegeert:
Hoi Inge, ben blij om weer wat van je te horen en dat je het zo goed naar je zin hebt.
Hou dat vol.....
xxx van ons allemaal. -
31 Oktober 2010 - 05:54
Andi:
hoi inge.
ze laten je nu al rondreizen maar dan in londen !! zo kom je nog eens ergens en zie je nog eens wat.JIJ komt er wel.we horen wel wanneer jij de oceaan opgaat!!
hou je haaks xxxx tante andi -
31 Oktober 2010 - 15:06
Wilma:
hey moppie, wat n tegenslag allemaal, maar hoorde van je moeder dat je nu waarschijnlijk Succes en nog ff doorbijten. xxx wil -
31 Oktober 2010 - 16:44
Sarah:
He Inge, wa,n gedoe allemaal he, maar toch fijn dat je het naar je zin hebt ondanks de tegenslagen. Leuk om weer iets van je te lezen. Veel plezier en succes, en ook de groeten van Wilco. X Sarah -
31 Oktober 2010 - 19:09
Deborah:
Hey meiz,hoe is ie daar?
Heb je gemist bij de koekoek, freaky friday;p Maar heb weer ff me jullie mam en Tim kennen buurten;)..heb wel al brokken gemaakt ey slecht he..mar 't valt allemaal mee gelukkig! xx denk aan je xx -
01 November 2010 - 15:22
Mam:
ha schatje.
ik ben zo blij dat er skype is want anders was het echt nog veel moeilijker om je te moeten missen, maar je weet 't alles komt goed en ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt spreek je gauw en ik ga je nu wat fotoruimte geven dikke knuffel en tot vanavond op sms doeiiiii -
01 November 2010 - 15:45
Mam :
hey moppie je kan er weer 100 foto's bijzetten dat is als 't goed is geregeld.
laat maar 'ns zien hoe de halloween er daar aan toe gaat lijkt me wel lachen,
ik kan nog maar niet goed aan de stilte wennen maar 't is wel raar als je op skype zit moet je echt denken wat je wil vragen en wat je niet moet vergeten te zeggen. ik sms vanavond weer mis je en I LOVE YOU
XXXXXXXXX mam -
05 November 2010 - 14:01
Karin Vincent:
H Inge .Fijn dat alles zo goed daar gaat, had ook niet anders verwacht van jou.Hoop datje snel je plaats krijgt toegewezen op de boot.Geniet er nog maar even van op het vssteland.Gr. en een dikke knuffel van je ex.....collega. haha -
05 November 2010 - 14:39
Ellis En Tessa:
we hebben het goede nieuws al gehoord, super inge! :)
xxxx -
05 November 2010 - 21:20
Andi:
Hoi inge t is zover hoorde we van jullie mam!
MIAMI HERE SHE COMES !!!
maak er een mooie tijd van.en laat ze maar eens zien wat n (meiske uit liessend) allemaal kan !!
wij geloven er wel in.
succes en n dikke knuffel. gr andi
(en ome toon ) xxx